Iloiseen ja osaavaan ammattilaisten joukkoon haemme nyt röntgenhoitajaa tekemään magneettikuvauksia

Ikimagneetti Oy on vuonna 2016 paikallisten terveydenhuollon ammattilaisten perustama, 100% mikkeliläinen osakeyhtiö. Modernit tilat kätkevät sisään kiinteän 1.5 T GE:n magneetin, jonka käytöstä vastaavat kaksi rtg-hoitajaa. Liikevaihtomme on noin 700 000 €/vuosi ja kuvauksia toteutamme vuodessa noin 1700 kpl.

Onko sinulla reipas työote, hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky itsenäiseen työskentelyyn? Sinulla on röntgenhoitajan tutkinto ja kokemusta magneettikuvauksista? Hae meille töihin, sillä sinä voit olla etsimämme ammattilainen.

Me tarjoamme joustavat arkipäivien työajat, kilpailukykyisen palkan ja mukavia henkilökunnan lisäetuja. Myös osa-aikaisuudesta on mahdollista neuvotella.

Röntgenhoitajan työ on haastavaa ja monipuolista, mutta myös palkitsevaa. Moniammatillinen työyhteisö kannustaa ja tukee työtäsi. Työhösi voi sisältyä myös lyhyitä sijaisuuksia Lääkärikeskus Ikioman rtg-, ultraääni- ja mammografiatutkimusten parissa.

Hae nyt

Lisätietoja tehtävästä 015 321 3280. Hakemus, ansioluettelo ja palkkatoive 14.3.2021 mennessä info@ikimagneetti.fi tai paajanen@surffi.fi.