Laadukkaat magneettikuvaukset nopeasti Ikimagneetista

Ikimagneetti tuottaa lääketieteellisiä magneettikuvauksia modernilla 1.5 Teslan kuvauslaitteella Mikkelin keskustassa, torin äärellä. Laite soveltuu erittäin hyvin pään, selkärangan ja nivelten kuvauksiin sekä vatsanalueen ja verisuonten kuvauksiin. Tilat ovat viihtyisät ja esteettömät, ja vieressä on ilmaista parkkitilaa.

Kuvaukseen pääset jonottamatta, tarvittaessa jopa samana päivänä. Kuvausta varten tarvitset erikoislääkärin lähetteen. Pidemmästä matkasta tuleville voidaan varata kuvausaika ennen erikoislääkärin vastaanottoa varalle, jolloin lääkärin arvio ja kuvaus voidaan tehdä samalla käynnillä.

Ota yhteys tarvittaessa magneettihoitajaan 015 321 32 80. Meiltä saat halutessasi apua myös erikoislääkärin ajan varauksessa.

Magneettikuvaukseen sisältyy aina radiologian erikoislääkärin lausunto

Ikimagneetin magneettikuvaukseen sisältyy aina paikallisen, kokeneen radiologian erikoislääkärin lausunto. Lausunnon saa 1-3 päivässä, joten tarvittava ja oikea hoito voidaan aloittaa nopeasti.

Milloin magneettikuvaus antaa lisätietoa?

Magneettikuvausta käytetään useiden sairauksien tai vammojen diagnosoinnissa, ja säteettömänä tutkimusmenetelmänä sitä on turvallista käyttää myös raskauden aikana sekä lapsien kuvantamistutkimuksiin. Nykyisin myös fertiili-ikäisten (nuorten) röntgenkuvauksia pyritään välttämään säderasituksen minimoimiseksi. Esimerkiksi alaselän ja lantion röntgenkuvaukset voidaan korvata magneettikuvauksella.

Kuvien säilytys

Ikimagneetin kaikki magneettikuvat arkistoidaan digitaaliseen kuva-arkistoon, jossa kuvat pysyvät tallessa arkistosäädösten vaatiman ajan ja löytyvät aina tarvittaessa – myös vuosien kuluttua. Myös kuvista annetut lausunnot arkistoidaan kuva-arkistoon.

Asiakas saa halutessaan kuvat itselleen myös CD-levyllä. Ensimmäinen CD-levy sisältyy tutkimuksen hintaan, lisäkappaleista veloitamme erillisen maksun.

Miten kuvaukseen?

Magneettikuvaukseen tarvitaan aina erikoislääkärin lähete. Jos lähete on jo olemassa, voi ajan kuvaukseen varata suoraan ajanvarausnumerostamme 015 321 3280.

Mikäli lähetettä ei ole, pitää kuvaustarpeesta keskustella oman lääkärin kanssa. Ikimagneetin vieressä toimivassa Lääkärikeskus Ikiomassa on tavattavissa eri erikoisalojen lääkäreitä, jotka voivat arvioida kuvaustarpeen teidän kanssanne. Ikimagneettiin voitte tulla kuvattavaksi myös muun yksityisen lääkärikeskuksen tai julkisen terveydenhuollon vastaanotolta saadun lähetteen kanssa, koko Suomesta. Huomioittehan, että saadessanne lähetteen julkisen terveydenhuollon vastaanotolta, ei KELA-suorakorvausta ole aina mahdollista antaa.